Sunday, 17 July 2011

fakta menarik tentang pornografi

kali nie aku nak cerita pasal pornografi ni, mesti anda semua nak baca kan, tengok tajuk pon dah tau.. hahaha.. nie aku nak kongsi dengan anda semua.. layan..
1. pengguna internet mengakses laman web pornografi ialah waktu kerja antara pukul 9.00 pagi hingga 5.00 petang. Mentang-mentang la internet kat opis laju kan…memang syok la layan…secara jujurnya aku pun pernah wak benda ni di opis aku dulu…hahah..kantoi…

2. 12% dari laman web terdapat di dalam dunia internet berunsurkan pornografi. yg penting blog aku tak der pasal ni ek…so korang jangan nak gatal tangan cari benda tu dalam ni….

3. 25% bahan dicari menggunakan laman web pencariaan ( search engine ) berunsurkan pornografi…SEO tu beb..keyword panas tuuuu….

4. di setiap saat, pengguna internet seluruh dunia hampir membelanjakan sebanyak $89.00 untuk mengakses pornografi…perghhh……banyak giler…..

5. pengakses pornografi di dunia 72% lelaki dan 28% wanita….biasalahkan nama lagi lelaki….benda macam ni memang makanan golongan lelaki….

6. perkataan “sex” adalah perkataan paling banyak dicari di laman-laman web pencariaan (search engine ) SEO lagi….sapa nak main SEO banyak kan entry berunsur sex yer…

7. boleh dianggarkan 266 laman web pornografi baru muncul setiap hari….wow!! banyak giler….aku tau red tube jer….yg lain haram….(korang caya tak)

8. kebanyakkan laman web pornografi di internet dicipta oleh 3% orang united kingdom, 4% warga jerman dan 89% ialah warga amerika syarikat….agak-agak warga malaysia berapa % ek???
amboi~ posing tak tahan.. arghhh.. ckup!

p/s: nasib baik aku ni org yg alim.. hehehe *tangan didada mata ke atas*

No comments:

Post a Comment