Friday, 29 July 2011

remaja wanita ini mempunyai payudara yang besar punya


nak caye atau tidak terpulang pada anda...
Payudara Tanpa BH Besar Luar Biasa 2 Remaja Perempuan Memiliki Payudara Besar
Payudara Tanpa BH Besar Luar Biasa 1 Remaja Perempuan Memiliki Payudara Besar
Payudara Tanpa BH Besar Luar Biasa 3 Remaja Perempuan Memiliki Payudara Besar
Payudara Tanpa BH Besar Luar Biasa 5 Remaja Perempuan Memiliki Payudara Besar

masih tersennyum sebelum dihukum gantung

Telah menjadi kebiasaan,entri pelik akan terus pelik dan menjadi santapan kepada anda.Kepelikkan entri kali ini ingin berkongsi kepada anda tentang seorang pemuda yang akan menghembuskan nafasnya yang terakhir di tali gantung.Lihatlah reaksi pemuda tersebut,begitu tenang dan gemuruh sekali..:)






kejam, dirogol tanpa belas kasihan [video]



gambar hiasan je

v



v




v




v



v



v





kesiann..

Thursday, 28 July 2011

anjing bunuh diri selepas kematian anaknya




Ini cerita tentang seekor anjing yang diduga kecewa. Beberapa hari setelah melahirkan dan menemukan anak-anaknya mati, seekor anjing betina dikhabarkan bunuh diri dengan cara melompat dari gedung di kota Xinyi, daerah Guandong, China.


Bahkan, warga setempat juga mengetahui, semenjak anak-anaknya mati, anjing itu tidak lalu makan. Apa pun menunya, dia selalu menolak. Anjing itu kemudian menaiki sebuah bangunan. Dan, saat malam sepi, anjing itu segera terjun dari bangunan tersebut. Tidak diperolehi berita berapa ekor anak yang dilahirkan anjing itu, begitu juga dari jenis apa anjing itu

gambar haiwan pelik.. kiamat sudah dekat?

monster 11 Monsters: Montauk To Ness
loch ness Monsters: Montauk To Ness
montauk Monsters: Montauk To Ness

chupa corpse Monsters: Montauk To Ness
monster Monsters: Montauk To Ness

alien blob Monsters: Montauk To Ness 
goat man Monsters: Montauk To Ness
face sheep Monsters: Montauk To Ness
bizarre creature Monsters: Montauk To Ness
sea creature Monsters: Montauk To Ness

7 pemain ini meninggal ketika bermain bolasepak




1. Phil O'Donnell 
kapten pasukan Motherwell (Scotlandia),35 tahun, meninggal dunia setelah pengsan ketika memperkuat pasukannya menghadapi Dundee United dalam Liga Primer Scotlandia,Sabtu 29 Desember 2007 malam di Fir Park.

2. Antonio Puerta
bek Sevilla,22 tahun,meninggal tiga hari sesudah pengsan dalam pertandingan La Liga melawan Getafe,Sabtu,25 Ogos 2007.

3. Chaswe Nsofwa
27 tahun,bekas striker Zambia,pengsan dan meninggal ketika mengikuti sesi latihan bersama kelabnya,Hapoel Beersheba (Israel).Ketika itu suhu udara mencapai 40 darjah Celcius.

4. Hugo Cunha
Pemain Uniao Leiria (Portugal),28 tahun,meninggal pada bulan Jun 2005.

5. Miklos Feher
24 tahun,pemain berasal dari Hungary meninggal pada Januari 2004 ketika memperkuat kelabnya,Benfica bertanding melawan Vitoria Guimaraes.

6. Marc-Vivien Foe
28 tahun,meninggal di lapangan ketika pertandingan Cameroon vs Columbia,Jun 2003.

7. Samuel Okwaraji
24 tahun,meninggal pada Ogos 1989,sebelum berakhirnya pertandingan babak penyingkiran Piala Dunia 1990 antara Nigeria vs Angola.



motosikal pelik berbentuk naga



SEORANG pekerja menunggang motosikal yang mempunyai reka bentuk seperti naga di Bangkok kelmarin.


BANGKOK - Sebuah motosikal yang mempunyai reka bentuk seperti seekor naga dicipta oleh seorang artis di Bangkok, Roongrojna Sangwongprisarn dengan menggunakan pelbagai jenis alat ganti dan barang kitar semula.
Roongrojna yang berusia 54 tahun mencipta motosikal unik itu di dalam bengkelnya di sini.
Dia yang mempunyai empat bengkel di Thailand turut mengeksport pelbagai hasil ciptaannya kepada para pelanggannya dari seluruh dunia.- Reuters

dahlia skandel baru khairul fahmi che mat?




Gambar Dahlia Teck yang dikatakan ada hubungan dengan KFCM

Inilah gambar wanita bernama Dahlia Teck yang disebut sebut mempunyai hubungan mesra dengan penjaga gol Khairul Fahmi Che Mat. Dahlia Teck dikatakan menyebabkan Khairul atau KFCM sekarang berubah dan membuatkan hubungan Khairul dengan tunangnya Elia (Jejariruncing) renggang dan bermasalah.

Ada lagi gosip mengatakan KFCM sanggup beli kasut 3 pasang untuk Dahlia Teck ni. Apakah betul KFCM memang ada hubungan mesra dengan Dahlia Teck. Di Facebook Elia, kelihatan Elia rasa bengang dan merasakan Khairul sudah banyak berubah dan sanggup meninggikan suara dengan ibu Elia yang cuba menegurnya. Nampaknya macam serius aje. Kalau benar skandal KFCM dgn Dahlia Teck, alangkah malang nasib Elia. Maklum saja le , mereka baru saja bertunang, dah ada masalah pulak melanda.

Elia bengang dengan Khairul Fahmi ( facebook)



KFCM mesra bersama Dahlia Teck

sama ada btol atau tidak cerita ini wallahualam..





sangat bangang.. awek berdemontrasi kencing ditempat awam


Ntah apa masalah awek ni aku tak tahu lah, tertonggek sana, tertonggek sini, last-last kencing depan orang ramai ada tengok dan ambil gambar, kanak-kanak pun ada tengok sekali contoh tak baik ni. Lokasi kejadian rasanya di China. Dah tak betul agaknya, benda-benda jijik macam ni pun nak dipersembahkan kat orang ramai.

amboi~ posing x tahan..

peh! memang kencang kencing dia, macam air paip.. 
tah apo2, nak cari publisiti murahan la tu..puiihh~!






budak bodoh merabe dalam kelas


SUNGGUH MEMALUKAN: seorang pelajar perempuan dengan tanpa rasa malu membenarkan seorang pelajar lelaki untuk memegang teteknya. Bukan sahaja diraba, malah turut dirakam dengan menggunakan telefon bimbit oleh seorang lagi rakan.

Sungguh memalukan lagi apabila perempuan tersebut boleh tersenyum apabila adegan tidak senonoh mereka dirakam didalam kelas. Rakaman video selama seminit tersebut turut di “upload” ke youtube.
Betapa murahnya maruah diri pelajar perempuan terbabit apabila sewenang-wenangya memberikan tetek untuk dipegang kepada kaum lelaki. Apa nak jadi dengan budak sekolah zaman sekarang ni, kerana perbuatan tersebut agak memalukan kaum perempuan.



P/S: Kepada wanita-wanita diluar sana terutama WANITA, jangan kerana rasa cinta dan sayang kepada seorang lelaki anda sanggup memberi segala aset yang anda miliki. Jagalah aset anda itu sebaiknya kerana ianya bukanlah milik mana-mana lelaki melainkan suami anda yang SAH.


SUMBER

pedang tersusuk di kepala



Remaja ini pastinya mengalami sakit kepala yang paling teruk — selepas tengkoraknya telah dicucuk dengan sebilah pedang.


Senjata ini tertusuk sedalam 5cm pada dahi Zhang Bin ketika dia bersama dengan rakan-rakannya di rumah.

Ramaja 15 tahun ini telah dikejarkan ke sebuah hospital tempatan, tetapi pasukan perubatan tidak mampu merawatnya.

Dia kemudiannya terpaksa bertahan menempuhi perjalanan selama empat jam ke sebuah lagi hospital sejauh 250 batu di Changsha, Hunan, China.




Menakutkan . Sinar X menunjukkan bilah pedang yang menembusi dahi remaja kredit : REX

Zhang berkata: "Tiga rakan sekelas datang melawat saya di rumah dan seorang daripada mereka membawa sebilah pedang.


"Dia berdiri 3-4 m jauh daripada saya. Saya tidak tahu bagaimana pedang itu terbang ke arah saya dan menikam ke dalam kepala saya.


"Saya merasakan sakit dan banyak darah yang mengalir keluar."

Doktor mengejarkan Zhang untuk pembedahan dan pedang telah dikeluarkan dalam pembedahan selama empat jam.

Ketua pakar bedah berkata: "Mujurlah pisau tidak menyentuh arteri di dalam tengkorak dan saraf-saraf utama, jika tidak ia mungkin menjadi satu cerita lain."

Zhang dijangka akan pulihan sepenuhnya.


sumber

hot dog paling mahal didunia


GAMBAR menunjukkan hot dog paling mahal yang dijual 
di stadium besbol Roxstadium Brockton, Massachusetts sejak Sabtu lalu.



BROCKTON, Amerika Syarikat - Menu terbaharu, McMullen Dogyang dijual di stadium besbol Roxstadium Brockton, Massachusetts menjadi hot dog termahal di dunia, lapor sebuah akhbar kelmarin.
Berharga AS$80 (RM235.39), hot dog tersebut yang mengandungi sosej daging lembu yang dimasak dengan minyak truffle, kaviar, serbuk cendawan dan freche krim mula dijual sejak Sabtu lalu.
Roti hot dog tersebut pula dibuat menggunakan gandum yang terbaik yang dibeli dari Cape Cod, sebuah kedai roti eksklusif bersama sos dan mustard istimewa.
Menurut pengurus makanan dan minuman stadium berkenaan, Sander Stotland, walaupun harga tiket hanya AS$15 (RM44.35) dan lebih murah dari hot dog tersebut, ia tetap mendapat sambutan hangat daripada peminat yang datang menyaksikan perlawanan besbol.
Menurutnya, nama McMullen Dog itu diberi sempena nama tukang masak terkenal Atlantic City, Ryan McMullen yang memberi idea mengenai hot dog tersebut. - Agensi.