Tuesday, 6 September 2011

tarian tradisional bali yang agak lucah




Tarian tradisional Bali yang dipanggil Jangger Bali mengundang kontreversi kerana aksi penarinya yang serius lucah.

Penari perempuan yang menari ala penari porn ataupun tiger show cuma tak bogel ja. Daripada video ini apa yang aku dapati penari perempuan tu confirm bawah umur lagi.dalam belasan tahun. haiz~ mungkin sebab benda-benda macam ni la yang menyebabkan permintaan terhadap pelacur bawah umur meningkat.

Ketika tarian jangger ini berlangsung, penonton boleh masuk menari bersama penari Jangger sambil-sambil meraba penari perempuan itu dan penari seperti dirasuk melakukan aksi seks cuma tak buka baju. Serius WTF!!!! aku tengok dah macam pesta seks dah cuma bezanya kat bali ni ramai lelaki pakai kain pelikat hahahaha lol


No comments:

Post a Comment