Tuesday, 6 September 2011

tahap KEHENSEMAN seorang lelaki

Macam mana nak bagi gred kekacakan atau ke-hensem-an seorang lelaki. setiap orang perempuan mesti mempunyai care menilai lelaki yang berbeza. senang cakap. taste lain-lain. ada yang suka style hindustan. bulu dada spesis berkilo punya. ada yang suka k-pop style. muka ala-ala jambu cam bapok. muka spesis bersih lagi suci. tak ada bulu punya geng. silap-silap bulu burung pun tak dak kakaka!

Tapi tahap kehenseman lelaki yang dinilai lelaki berbeza dengan dinilai perempuan. aku bagi pendapat sesetengah orang la. macam geng-geng sekolah menengah aku dulu hahaha. dulu la. Tahap kehenseman lelaki dinilai berdasarkan tahap ke-cun-an awek lelaki tu. atau bertapa hotnya awek dia. bertapa buruk pun muka si lelaki itu. kalau awek dia cun. orang akan kata : fulamak hensem la mamat tu. awek hot cam nakharam! LOL muka macam Amir raja lawak kalau awek dia macam Ayu Raudhah. komfem hensem. komfem nampak tinggi. komfem nampak macho !

Lelaki akan respect lelaki yang ada awek hot. tapi bukan semua ok. saja cerita-cerita zaman budak-budak dulu. sekarang ni pun macam tu jugak kekadang. kalau lelaki kurang hensem bawak awek cun. orang akan kagum la kata power aaa ayat ngorat dia la. ada jugak yang dengki kata ilmu hitam la. pakai minyak pengasih la. hadoi.



Macam mamat dari China di atas ni. serius hensem + macho + bergaya. semua ada. bukan pasal dia. pasal awek dia cun gila. dem jeles gila. hahaha. saja nak sembang merapu dengan hampa.hahahaha!

No comments:

Post a Comment