Monday, 8 August 2011

cara terbaik nak buat orang kagum dengan kereta korang


Dalam dunia ni, semua orang suka bila jadi perhatian. Jadi, bila ada kereta mestilah nak orang pandang kereta dia je. Tapi, malangnya keta korang yang skema dan baru keluar dari kilang tu of course takde siapa nak pandang.
costum modified kereta malaysia ubahsuai
“Wah mesti snap kereta ni. Gempak siot!” Kata encik Mat kolop bon tanpa menyedari sangkar burungnya terbuka luas. Hehehe…


Jadi, kalau nak orang pandang kereta korang yang gempak tu, jom ikut tips-tips modified kereta di bawah ni. Gerenti orang pandang punya! hehehe…

1. Pakai spoiler mengalahkan kapal terbang terbang
Selalunya orang pakai spoiler ni untuk bagi lebih cengkaman kat tayar belakang semasa membelok atau semasa drive laju. Dan juga untuk elakkan habuk berkumpul kat cermin belakang. Tu semua orang tak pandang ar kalau pakai spoiler biasa. Kalau nak orang pandang, kena pakai spoiler yang boleh sidai baju tu. Baru anak dara tok imam kampung korang pandang korang.
costum modified kereta malaysia ubahsuai
Ini penyidai baju ke tangga nak panjat bangunan?

No comments:

Post a Comment